10 de abril de 2017
10.04.2017
Castelló d'Empúries

Bateig agredolç pels Vailets, a Castelló d'Empúries

Els castellonins aconsegueixen descarregar un nou 3 de 7 a la seva gran diada

10.04.2017 | 09:33
Vespre de castells, a Castelló d´Empúries

Castelló d'Empúries va viure dissabte un vespre de castells. La colla local, els Vailets de l'Empordà, celebraven la diada del seu bateig juntament amb els Minyons de Terrassa i els Xerrics d'Olot.

Una setmana després de descarregar el seu primer castells de 7 pisos, la colla blau cel arribava a plaça amb l'objectiu de fer una gran diada. I a per totes. A primera ronda, els blau cels sorprenien al públic amb 4 pilars de 4 simultanis descarregats amb la seguretat necessària per agafar confiança.

I torn pels castells. Era el moment de materialitzar tot allò que tant s'havia assajat. Així, els Vailets descarregaven el segon 3 de 7 de la temporada, que va arrancar la primera gran ovació a la plaça de la Basílica.

Però a segona ronda tot va canviar. Els castellonins van intentar un 3 de 7 amb agulla que es va haver de baixar abans que el pom de dalt arribés a coronar-lo. Mateixa mala sort a tercera ronda amb el 4 de 7. Quan la mainada ja havia arribat a dalt, tot va quedar amb un intent i gust agredolç per tots els membres de la colla.

Sí que va haver temps per descarregar un 3 de 6 amb agulla , 2 pilars de 4 i un últim pilar de 4 de dol.

Pel que fa a les altres colles, els Minyons de Terrassa, marxaven de plaça amb una grandíssima actuació. Així, els egarencs van anotar al seu caseller un pilar de 4, un 4 de 8, un 3 de 7 amb agulla i un 5 de 7.

Gran diada també pels Xerrics d'Olot. La colla de la garrotxa va marxar de plaça amb un pilar de 4, un 4 de 7, un 5 de 6 i un 4 de 6 amb agulla.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook