"Piqué és l'home més sensat que conec", ha dit avui la cantant colombiana Shakira quan li han preguntat per la vena impulsiva del jugador del F.C. Barcelona a l'hora de queixar-se dels àrbitres en les xarxes socials.

En ser preguntada respecte a si aconsellava a Gerard Piqué que "es relaxi abans d'escriure tuits polèmics, la colombiana ha confessat que la seva parella és qui li dóna tranquil·litat i que és "una persona molt sana mentalment" i ha fet broma dient que ha de ser fruit de l'amor: "he de ser jo que estic molt enamorada".

Això no obstant, quan a Shakira li han preguntat si s'imaginava que Piqué arribi algun dia a ser president del Barcelona, l'artista ha preferit no opinar i ha etzibat que "són els mitjans els que diuen això".

Shakira ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la construcció d'una nova escola a Barranquilla (Colòmbia), en què ha col·laborat la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bancària la Caixa juntament amb la Fundació de la cantant, Peus Descalços.