28 de març de 2017
28.03.2017
40 Años
40 Años

Shakira: "Piqué és l'home més sensat que conec"

La dona del defensa blaugrana creu que els tuits impulsius del futbolista no reflecteixen la seva personalitat

28.03.2017 | 16:29
La cantant colombiana, durant la roda de premsa de presentació.

"Piqué és l'home més sensat que conec", ha dit avui la cantant colombiana Shakira quan li han preguntat per la vena impulsiva del jugador del F.C. Barcelona a l'hora de queixar-se dels àrbitres en les xarxes socials.

En ser preguntada respecte a si aconsellava a Gerard Piqué que "es relaxi abans d'escriure tuits polèmics, la colombiana ha confessat que la seva parella és qui li dóna tranquil·litat i que és "una persona molt sana mentalment" i ha fet broma dient que ha de ser fruit de l'amor: "he de ser jo que estic molt enamorada".

Això no obstant, quan a Shakira li han preguntat si s'imaginava que Piqué arribi algun dia a ser president del Barcelona, l'artista ha preferit no opinar i ha etzibat que "són els mitjans els que diuen això".

Shakira ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la construcció d'una nova escola a Barranquilla (Colòmbia), en què ha col·laborat la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bancària la Caixa juntament amb la Fundació de la cantant, Peus Descalços.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook