A Vilanant fa 8 anys que trenquen ous! Aquesta ha estat la vuitena edició del concurs de truites i com sempre els participants han sorprès amb truites espectaculars.

Truites clàssiques de patata i ceba però també truites amb ingredients originals com una de les truites que era de patata, pastanaga i panses o una altra feta amb cranc.

La presentació de les truites també va ser molt treballada i cal destacar la truita de la Raquel Miguel en forma de daus de formatge, la de la Dolors Prats amb un treballat escut del Barça, la de la Remei amb una truita de flors molt primaveral o la d'un grup de nens que van fer una truita en forma de cara.

Les truites premiades van ser tres: una truita de mongetes amb botifarra de la Conxita Garcia, una truita de fruita de la Teresa Campsaulines i la truita titulada "esclat blaugrana" de la Dolors Prats.

Un cop acabat el concurs, tots els assistents van poder degustar les truites i seguidament van poder participar a la calçotada popular on es van coure 1200 calçots.