El passat mes de gener va saltar la notícia de la ruptura entre Scarlett Johansson i el seu marit, Romain Dauriac, però segons TMZ l'actriu hauria presentat la demanda de divorci a Nova York el passat dimarts. D'acord als documents als quals hauria tingut accés el 'New York Post', l'estrella de Hollywood hauria sol·licitat al jutge la custòdia principal de la filla de tots dos en comú, Rose Dorothy, de dos anys.

No obstant això, el periodista francès també vol lluitar per la custòdia de la petita, de manera que s'acosta una altra batalla judicial als jutjats novaiorquesos. A més, l'estira i arronsa de l'exmatrimoni podria anar a més, si el gal manté la seva intenció de tornar al seu país d'origen amb la nena. D'altra banda, el seu advocat, Harold Mayerson, hauria rebut els papers d'anul·lació per part de la lletrada de la intèrpret, Judith Poller.

Durant mesos s'ha especulat sobre l'estat civil real de la nord-americana de 32 anys. Encara que va ser a principis d'any quan la ruptura del matrimoni va saltar als mitjans, van posar junts a finals del mes passat donant pàbul a tota mena d'especulacions, com una possible reconciliació. No obstant això, les intencions de l'escriptor de portar-se a la seva filla a Europa amb l'excusa que la feina de la mare l'obliga a viatjar amb molta assiduïtat podria haver provocat el moviment judicial de la protagonista de 'The Avengers'.