La benzinera Empúries Oils de l'Escala va segellar una butlleta que va resultar premiada en el sorteig de l'Euromilions de divendres amb un milió d'euros. El fet que no hi hagués cap encertant de primera categoria va permetre que hi hagués cinc butlletes encertants d'El Milió, una novetat d'aquest any, a l'Estat, concretament a l'Escala, Jaén, Gijón, Boiro (la Corunya) i Vera (Almeria). En el sorteig de divendres també hi va haver set encertants de segona categoria, que es van emportar 154.279,70 euros.

La mateixa benzinera altempordanesa, que només fa un any que és administració oficial i en fa 12 que és oberta, està tenint uns mesos espectaculars, ja que va repartir part del segon premi del sorteig de la Loteria del Nen d'enguany, concretament del número 95379. A més, en el seu moment van vendre també un segon premi de la Grossa de Cap d'Any, però actualment no poden vendre números de la loteria catalana perquè s'han convertit en una administració oficial.

A principis d'any, una de les treballadores de la benzinera, Antònia Rodríguez, va explicar que havien rebut la notícia del premi de la Loteria del Nen amb sorpresa. «Ens han trucat per avisar i ens hem posat molt contents», va assegurar. A la benzinera es va obrir cava per brindar pel premi.