El videoclip de la versió col·lectiva de ´Mediterráneo´ per a la campanya 'Casa Nostra Casa Vostra' a favor de l´acollida de persones refugiades i migrants ja superava les 230.000 visites en 24 hores. En la interpretació del tema de Joan Manuel Serrat, hi participen diversos artistes catalans i espanyols. L´actuació s´ha viralitzat a través de les xarxes socials, amb 119.000 visualitzacions a Youtube convertint-se en el tercer dels vídeos més vistos durant el dia, i més de 115.000 a Facebook, a més de 3.700 comparticions en aquesta xarxa social. La campanya treballa per acollir els refugiats que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política o les seves creences religioses entre d´altres.

"Mediterráneo" s'ha gravat amb la participació en les veus de Manolo García, Estopa, Els Amics de les Arts, Pablo López, Antonio Orozco, Gossos, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Judit Neddermann, Joana Serrat, Gossos, Sidonie, Santi Balmes, Jofre Bardagí, Gemma Humet, Shuarma, Ismael Serrano i Manu Guix. La majoria d'aquests artistes han participat en la gravació que es va fer el 4 de gener als estudis Medusa de Barcelona.

La campanya també preveu una manifestació el pròxim 18 de febrer, amb sortida a les quatre de la tarda a la Plaça Universitat fins a la Barceloneta. Abans, hi haurà una recollida de signatures pel manifest #volemacollir a tot el territori el 4 i 5 de febrer.