El 0 és la terminació 'favorita' del primer premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria del Nen 2017 que se celebrarà aquest 6 de gener, a l'haver sortit premiat en un total de 21 ocasions, segons dades facilitades per la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE).

Així mateix, segons mostren les dades recopilades per Europa Press, al 0 li segueix en freqüència d'aparició el número 7, que ha aparegut en 14 ocasions, seguit del número 9 amb un total de 13 aparicions.

En el rànquing de les terminacions més afortunades apareixen a continuació el número 4, que ha sortit en onze ocasions, seguit dels números 5 i 6 (tots dos amb deu aparicions), l'1 i el 2 (amb nou ocasions), i el nombre 8 (amb vuit). En darrer lloc, per freqüència d'aparició, es troba en nombre 3, que ha aparegut sis vegades.

Habitualment els compradors esperen els dies previs al sorteig del Nen per adquirir els seus dècims, però també se sol observar un petit repunt de compres a partir del 22 de desembre, dia de la celebració del Sorteig de Nadal. No obstant això, a partir del 2 de gener es concentren de forma ascendent el major nombre de compres de Loteria del Nen, arribant a duplicar-respecte al dia anterior.

El sorteig de la Loteria del Nen del proper 6 de gener, Dia de Reis, repartirà un total de 630 milions d'euros. D'ells, 90 milions corresponen al primer premi (dos milions d'euros per sèrie), 33.750.000 euros (750.000 euros per sèrie) al segon premi i 11.250.000 euros (250.000 euros per sèrie) al tercer.