01 de gener de 2017
01.01.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Els patges reials reben les cartes dels infants al Consell Comarcal el 3 i 4 de gener

La iniciativa és impulsada pels Amics de Sant Baldiri del carrer Nou i l'EMPORDÀ

01.01.2017 | 19:36
La recepció reial és un esdeveniment molt esperat.

Hi ha tradicions que no s'han de perdre i la recepció de les cartes dels infants per part dels patges reials n'és una de ben consolidada. Uns dies abans de la cavalcada reial pels carrers de Figueres, la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà es converteix en l'escenari on s'aboquen grans il·lusions. Enguany, els tres patges reials rebran els infants amb les seves cartes carregades de bons desitjos aquest dimarts, 3 de gener i el dimecres dia 4. L'horari, com sempre, de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre.

La iniciativa, que aconsegueix atraure any rere any centenars de famílies, està promoguda novament pels Amics de Sant Baldiri i pel Setmanari de l'Alt EMPORDÀ amb la complicitat del mateix Consell Comarcal, que facilita l'espai. Els infants reben sempre una atenció especial d'algun dels tres patges reials, el que ells trien. Aquests parlen amb els nens i se'ls obsequia amb algun detall, caramels i globus.

A més, també, si ho desitgen, es fa una fotografia dels nens amb el patge, que, posteriorment, es publica en l'edició de paper d'aquest Setmanari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema