El guitarrista, Guillem Camós & The Creeps, ha estrenta el seu nou single i videoclip, titulat 'Girls need more'. Després de publicar el seu primer disc, Inside Me, el desembre passat, "tenia ganes de compondre i aprofitar l´ocasió de tenir ara una banda que m´acompanya. Vaig decidir que fos un single, una sola cançó amb videoclip i deixar per molt més endavant la idea de treure un altre disc" explica el jove artista.

Pur rock and roll

L´estil del nou tema que presenta el jove guitarrista de Vilafant és pur rock and roll. Ara està companyat per la seva banda, amb Jaume Fornés, al baix, i Biel Geli, a la bateria. "La cançó el que pretén és recuperar l´essència dels 80 i 90, on s´han quedat aquells èxits de hard rock i rock". En aquesta cançó, es pot notar més l´essència de la banda i el directe i la qualitat ha augmentat, "ja que aquesta cançó l´hem pogut gravar a Estudis Ground a Cornellà de Terri on han enregistrat altres artistes com Obrint Pas, Els Amics de les Arts" destaca Camós.

Amb tan sols 18 anys, Guillem Camós va començar a tocar la guitarra als 10 anys, després de descobrir a AC / DC, començant per la clàssica i passant-se a l´elèctrica als dotze anys, edat amb la qual funda la seva primera banda. L´estiu del 2014 va ­gua­nyar el primer concurs de solos de guitarra Duel de Guitarres celebrat a les barraques de Roses (Girona) demostrant el seu virtuosisme en les 6 cordes.

És a finals del 2015 quan Camós treu al mercat el seu primer disc en solitari titulat Inside Me, gravat al seu propi estudi amb la col·laboració d´amics i amb un objectiu clar: trencar amb les normes establertes en unes cançons que viatgen des del metall fins al rock amb tocs pop.

Actualment, Guillem està presentant el seu treball per tota la península, mentre compagina les actuacions amb les seves altres bandes i els estudis de música, a Barcelona.