La venda de Loteria de Nadal arrenca a l'estiu a Espanya, no obstant això, els ciutadans acostumem a deixar tot per a última hora, i és en aquestes dates quan la compra dels dècims per al Sorteig del Gordo es dispara.

Deixar per a l'últim moment la compra de la butlleta, pot implicar algunes molèsties com a hores de cua a les administracions amb més reputació per fer-se amb un dècim o que ja no hi hagi la possibilitat d'adquirir el nombre desitjat ja perquè, o bé està esgotat o bé el venen a centenars de quilòmetres d'on vivim. Si ets una d'aquestes persones que té un número de la sort, una data especial o que busca una xifra concreta, pots localitzar on es ven a través del nostre cercador.

Fins quan es pot comprar la Loteria de Nadal?

Els dècims de Loteria de Nadal poden comprar-se fins a les 22:00 hores del 21 de desembre a administracions, i fins a les 23:45 es poden adquirir resguards tant en els punts de venda autoritzat com a través d'internet.

Per a la compra del dècim, a més d'acudir físicament a les administracions també es poden adquirir els números a través de pàgines web autoritzades per a la venda, mètode al qual cada vegada més gent s'ha sumat durant els últims anys.