emporda.info ha obsequiat els lectors amb cinc dècims de la Loteria de Nadal, per gentilesa de Loterías el Negrito, que se celebra el pròxim 22 de desembre, a través del concurs Nadal per a tothom. Per optar a un d'ells, els lectors havien de respondre a la pregunta “Què faries si et toca la loteria?” en els comentaris del concurs.

Els guanyadors d'aquesta convocatòria han estat Sara Aragón Sánchez, Lourdes Lozano, Anna Maria Guirado, Mariano Miñano Morote i Míriam Herrera.

El Sorteig, en directe

El 22 de desembre és un dia molt especial per a centenars de persones que tenen com a tradició veure el sorteig de la Loteria de Nadal. Per això, des de primera hora del matí estarem pendents de tot el que esdevingui des del saló del Teatre Real i t'ho explicarem minut a minut perquè no et perdis res.

Widget gratuït per conèixer a l'instant la teva sort

El canal www.laloteriadenavidad.com t'ofereix també un servei gratuït amb el qual podràs comprovar a l'instant i directament des del teu ordinador, pàgina web o bloc, si els teus dècims han estat premiats.

El Widget Loteria de Nadal, de fàcil instal·lació, t'avisa si els teus números estan premiats tan aviat com siguin cantats pels nens de Sant Ildefons durant el Sorteig de la Loteria de Nadal. A més dels premis i premis menors, podràs conèixer de forma automàtica també els números de la sort de qualsevol altre sorteig d'àmbit estatal: Loteria Nacional, La Grossa de la Primitiva, Euromillones, la Bonoloto i la Travessa.