Figueres ha rebut aquest matí una visita molt especial. Els nens del Cor Safari, vinguts des d´Uganda han ofert a la Plaça Catalunya de la ciutat un petit concert amb les cançons que formen part del seu repertori, en català, castellà, anglès i francès del disc 'Joys Miracle'. També han interpretat amb alumnes de diferents escoles de la ciutat la cançó 'What is love' que ha estat escollida per ser la banda sonora de la campanya 'Los comprometidos' un projecte, encapçalat pel padre Ángel de l'ONG Mensajeros de la Paz i Sor Lucía Caram, que pretén combatre la pobresa infantil. El Cor safari ha acomiadat la seva actuació tot interpretant algunes nadales i desitjant un bon any nou a tots el públic assistent.

Després de visitar Figueres, on han compartit hores de convivència amb la comunitat d´Aprenentatge Amistat i han fet tallers amb els alumnes, s'han desplaçat a Girona, on aquest divendres a les vuit del vespre oferiran un nou concert, a la plaça de la Catedral, amb entrada lliure i donatiu voluntari. El concert que s´havia de fer ahir al´Auditori es va suspendre per problemes tècnics.

El Cor Safari ha tornat de Gira a Espanya i Catalunya després de l´èxit que va tenir l´estiu passat la seva estada arreu de l´estat. Dimecres passat van participar en el programa La Voz de Telecinco, on van ser convidats per Alejandro Sanz, coach del programa, que ha apadrinat el cor infantil i han pogut compartir amb ell escenari en la fi de gira siropeVivo.

El Cor Safari és un projecte de la Fundació Nzuri Daima, d'unió entre nens de tot el món perquè es coneguin i descobreixin les seves similituds, a part del context i les circumstàncies geogràfiques.

Desde Entebbe, Uganda, arriba aquest cor, on conviuen 270 nens i nenes en una escola/orfanat, on, tot i la seva humilitat, Mama Deborah, la directora del Centre i del Cor, ha optat sempre per ensenyar música i utilizar-la per calmar l'ànima i curar les ferides del cor. Amb aquesta intenció es va crear el Cor Safari, ple d'alegria i entusiasme.

La Fundació amb l'ajuda de diferents col·lectius i entitats ha organitzat una sèrie de concerts solidaris amb l'objectiu de recaptar fons per millorar les instal·lacions bàsiques de la llar/orfenat d'aquests nens i el col·lectiu que representen, per millorar d'aquesta manera, les seves condicions de vida i l'accés a la seva escolarització, perquè puguin créixer com a homes i dones íntegres. Per assolir tots aquests propòsits, la Fundació també fa una crida a possibles patrocinadors per als concerts i la seva estada a Catalunya. Gràcies a aquesta gira i la recaptació que s´en faci podran millorar les instal·lacions de l´orfanat on viuen i millorar així la seva qualitat de vida A Uganda,