Un any més volem que no et perdis el millor del sorteig nadalenc. Per això, posem a la teva disposició un canal especial sobre la Loteria de Nadal 2016. A través d'aquesta web podràs trobar el teu número, descobrir tot el relacionat amb el sorteig, seguir en directe tot el que passi al saló i, a més, podràs comprovar els teus dècims a través del nostre cercador de la Loteria Nadal.

Encara no has triat el teu número per participar en el sorteig de la loteria de Nadal? Sàpigues que tant la data de les noces com les dates de defuncions o tragèdies són alguns dels números més demandats per atreure la sort en el dia de la Loteria de Nadal 2016.

Vols conèixer al detall com funciona el sorteig o quants premis es repartiran aquest any? Descobreix les anècdotes més curioses o què supersticions serveixen per atreure la sort. Tindràs tota la informació que necessitis al nostre canal de Loteria de Nadal.

La cobertura es completarà amb imatges, vídeos, com el de l'espot de la Loteria de Nadal 2016, així com un glossari i un apartat amb informació històrica sobre els sortejos d'edicions anteriors.

El Sorteig, en directe

El 22 de desembre és un dia molt especial per a centenars de persones que tenen com a tradició veure el sorteig de la Loteria de Nadal. Per això, des de primera hora del matí estarem pendents de tot el que esdevingui des del saló del Teatre Real i t'ho explicarem minut a minut perquè no et perdis res.

Widget gratuït per conèixer a l'instant la teva sort

El canal www.laloteriadenavidad.com t'ofereix també un servei gratuït amb el qual podràs comprovar a l'instant i directament des del teu ordinador, pàgina web o bloc, si els teus dècims han estat premiats.

El Widget Loteria de Nadal, de fàcil instal·lació, t'avisa si els teus números estan premiats tan aviat com siguin cantats pels nens de Sant Ildefons durant el Sorteig de la Loteria de Nadal. A més dels premis i premis menors, podràs conèixer de forma automàtica també els números de la sort de qualsevol altre sorteig d'àmbit estatal: Loteria Nacional, La Grossa de la Primitiva, Euromillones, la Bonoloto i la Travessa.