14 de desembre de 2016
14.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

El Col·legi d'Advocats de Figueres rep una menció d'honor al Premi Justícia 2016

La doctora Anna Hospital, odontòloga forense establerta a Figueres, obté la medalla d'honor per serveis excepcionals a la justícia

14.12.2016 | 15:50
El president del Col·legi d´Advocats, Joan Ramon Puig.

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el conseller de Justícia, Carles Mundó, lliuren el 20 de desembre, a les 13.00 hores, al Palau de la Generalitat, el Premi Justícia 2016, que distingeix 18 persones, col·lectius i entitats per la seva contribució a la millora de la justícia a Catalunya.

En l'apartat de Mencions Honorífiques, figura el Col·legi d'Advocats de Figueres, que presideix el lletrat Joan Ramon Puig, i el motiu del reconeixement és la celebració del 175è aniversari d'aquest òrgan col·legial.

Una de les persones distingides també en aquesta edició del Premi Justícia és la metgessa forense de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya a Girona Anna Hospital Ribas. Banyolina establerta a Figueres, la doctora Hospital és especialista en identificació de cadàvers en catàstrofes amb víctimes múltiples a través de les anàlisis odontològiques. 

El Govern ha distingit la doctora Anna Hospital amb la Medalla d'Honor per serveis excepcionals a la justícia. Ha participat en els equips del Departament de Justícia que han intervingut  en la identificació dels cadàvers del Tsunami a Tailàndia (2004); dels atemptats terroristes a Madrid i Tel Aviv (2005); de l'accident ferroviari de Castelldefels (2010); del cas Germanwings als Alps francesos (2015), i de l'accident d'autocar de Freginals (2016).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema