Amb la quarantena d´artistes que integren la Dolça Tardor vestits de Pares Noel, molt emocionats, i la platea del Teatre El Jardí plena a vessar, la companyia figuerenca va desitjar diumenge passat molt bones festes a tots els presents. Portaven a escena l´espectacle creat amb motiu dels quinze anys i ampliat amb uns quants números més, totalment nous. La bona acollida per part del públic va fer que Rosa M. Malé, creadora de la formació, els avancés una bona notícia, la data del pròxim muntatge: el 9 d´abril.

Malé es mostrava exultant hores després de cloure´s l´espectacle, satisfeta de rebre les felicitacions dels seus amics i d´haver aconseguit, de nou, transmetre felicitat a molta gent. D´entre els molts moments que destaca de la vetllada, on es van fer vint-i-vuit balls, hi ha la representació d´un antic anunci de cava protagonitzat per alguns dels artistes, entre ells els infants, vestits amb tons daurats. També es va emular l´anunci de "Las Muñecas de Famosa" que va generar moltes rialles.

D´altres números que van emocionar, per exemple, va ser quan la mateixa Malé, molt emocionada, va representar Paraules d´amor, una peça que sempre dedica a la memòria de la seva filla, traspassada ja fa uns anys. També va tenir molt d´èxit el pasdoble Bodas de Luis Alonso.

Detalls per al seu públic

L´espectacle de Dolça Tardor va aconseguir, un cop més, omplir el Teatre. De fet, estona abans d´obrir les portes ja hi havia una cua força llarga esperant per entrar. Allà mateix, una representació de la companyia els esperava per donar-los la benvinguda amb un petit obsequi per a cadascú. En aquest sentit, Dolça Tardor cuida molt el seu públic, molts d´ells extremadament fidels. "El nostre públic és molt agraït", reconeix Malé que, per la seva part, agraeix als artistes tot l´esforç i a la seva filla, Ita Custey, que s´encarrega de la direcció i l´escenografia, tanta dedicació i creativitat.