La campanya de Nadal del Gran Jonquera Outlet & Shopping ha donat el tret de sortida el 26 de novembre amb diverses actuacions dels alumnes de l'escola de dansa urbana Dance Me Figueres, dirigida per Sònia Navarro. Amb una gran afluència de públic, els balls van animar els moments previs al compte enrere per a la posada en marxa de la il·luminació del centre comercial.

L'esdeveniment va coincidir amb el cap de setmana del Black Friday, el conegut 'divendres negre' que estrena l'època de compres Nadalenques i que aquest any ha tingut una de les millors acollides des de la seva implantació a l'Estat espanyol, el 2012. Aprofitant l'obertura del centre els set dies de la setmana, Gran Jonquera va allargar els descomptes fins diumenge.

El mateix dissabte 26, després de l'encesa, va tenir lloc l'obertura del nou mercat de Nadal a l'aire lliure, una de les sorpreses que Gran Jonquera ha preparat pels seus visitants durant les festes d'enguany. Aquesta nova zona exterior compta amb una pista de patinatge, un trenet i estands comercials on s'hi pot trobar decoració i detalls de Nadal, una crêperie i el servei gratuït d'embolicar regals.

El mercat nadalenc i la pista de patinatge es podran visitar fins el proper 8 de gener, de dilluns a divendres de 15h a 20h i els caps de setmana i festius d'11 del matí a 20h del vespre. El centre comercial també ha preparat altres activitats durant les festes, dedicades principalment als petits de la casa, com tallers de tions i de fanalets.

Sobre Gran Jonquera Outlet & Shopping

Gran Jonquera Outlet & Shopping proposa una innovadora oferta comercial que combina el shopping de moda i moda outlet amb més de 60 botigues que ofereixen promocions i descomptes tot l'any. L'espai també ofereix restaurants, supermercat i aparcament gratuït, a més d'oferir promocions, sortejos i activitats d'animació infantil durant tot l'any.

Gran Jonquera Outlet & Shopping compta amb una superfície bruta explotable (SBE) de 12.000m2 repartits en 2 plantes i en 65 locals comercials. El projecte arquitectònic va ser liderat per l´arquitecte barceloní Octavi Mestre per encàrrec de l'empresa familiar Escudero. L'edifici està construït vetllant pel medi ambient i es caracteritza per tenir 79 claraboies, 358 tubs solars i 49 captadors de plaques solars. El resultat és una imponent infraestructura amb llum natural, sostenible i que respecta el seu entorn.

Sobre el Grup SCCE

El Grup SCCE, líder europeu del sector de centres comercial, és present tant en centres i parcs comercials com en edificis d'oficines o locals en centres urbans. Amb més de 400 experts en promoció, comercialització i gestió, desenvolupa la seva activitat a l'Estat espanyol, França, Bèlgica i Itàlia, a més de l'Orient Mitjà a través de la filial ASWAQ. Actualment, compta amb més de 6.000 locals gestionats i 2,5 milions de metres quadrats de superfície bruta explotable (SBE) en més de 90 centres de gestió.