Loteria de Catalunya i la Grossa de Cap d'Any tornen a oferir la possibilitat de guanyar 2.000 euros al mes durant tot un any. El sorteig, que enguany arriba a la segona edició, es farà entre totes aquelles persones que, fins al 30 de novembre facin arribar una fotografia amb un bitllet de La Grossa 2016.

Les instantànies es poden enviar a través de l'aplicatiu habilitat a la pàgina de fans de La Grossa a Facebook (facebook.com/lagrossacat). Les persones que estiguin interessades en participar-hi hauran d'enviar una foto on apareguin amb un bitllet d'aquest any i s'identifiqui clarament el número i la sèrie del mateix. Només es podrà enviar una fotografia per bitllet, però es podran fer arribar tantes instantànies com bitllets s'hagin comprat. Quants més bitllets s'adquireixin de la loteria Grossa de Cap d'Any 2016, més fotografies es poden enviar i les probabilitats de sortir guanyadora s'incrementen.

D'acord amb les bases del sorteig, que es poden consultar a facebook.com/lagrossacat, els participants hauran de ser majors d'edat, aparèixer clarament a la fotografia i indicar el seu nom i cognoms, NIF, adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil. En cas que el bitllet s'hagi comprat per Internet, a través de loteriadecatalunya.cat, a la fotografia s'haurà de veure la imatge del participant i la del resguard de compra del bitllet de loteria.

El sorteig es realitzarà a principis del mes de desembre i el guanyador o guanyadora serà una de totes les fotografies que s'hagin rebut a Loteria de Catalunya. Per poder cobrar el premi, serà imprescindible la presentació del bitllet original de loteria que es mostra a la fotografia guanyadora. La participació en aquest sorteig no impedeix la participació en el sorteig que se celebrarà el dia 31 de desembre del 2016. Una persona podria guanyar ara 2.000 euros durant tot l'any 2017 i després es podria donar el cas que el seu bitllet resulti premiat també el dia del sorteig de Cap d'Any.

Per a més informació, es pot consultar facebook.com/lagrossacat.

La Grossa de Cap d'Any 2016

La Grossa de Cap d'Any 2016 ha posat a la venda 34 milions d'euros, 32 milions dels quals es distribueixen en paper i 2 milions d'euros més a través dels terminals dels punts de venda i internet. Com ja va succeir a l'edició anterior, enguany només es jugaran 80.000 números, és a dir que hi haurà més probabilitats que toqui La Grossa respecte el Gordo de Navidad.

Actualment hi ha a Catalunya més de 2.000 punts de venda, que comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya (quioscos, llibreries, bars, estancs, entre d'altres), en els quals es pot adquirir La Grossa de Cap d'Any. Amb l'objectiu de facilitar-ne la localització, la web de Loteria de Catalunya incorpora un localitzador que funciona amb el codi postal o el nom del municipi sobre el qual es vol fer la cerca.

A més dels punts de venda habituals, hi ha una xarxa de distribució complementària, entre els quals es troben les principals cadenes de supermercats de Catalunya -Bon Preu, Caprabo, Condis, Carrefour, el Corte Inglés, Sabeco, Supermercats Keisy o Ecoveritas-, o les benzineres Repsol, entre d'altres.

El sorteig de la Grossa de Cap d'Any se celebrarà el 31 de desembre de 2016 i, com ja és tradició, transformarà en solidaritat els seus beneficis.