L'establiment McDonalds de l'avinguda Salvador Dalí de Figueres ha viscut, aquesta passada nit, un sopar molt especial. Els seus clients i treballadors han compartit una vetllada divertida i terrorífica amb els actors i les actrius del Pavelló del Pànic de Vilamalla. Escenes artificials de sang i fetge, amb un toc d'humor i simpatia, s'han combinat amb moltes fotos de record i la complicitat d'uns usuaris que han sabut integrar-se en aquest espectacle. McDonald's ha ambientat la sala per a l'ocasió i el resultat final ha estat una festa carregada d'emocions i ensurts buscats i volguts.

La nit de Figueres ha estat el preludidel Pavelló del Pànic que se celebra a Vilamalla aquest pròxim 5 de novembre. Enguany, el Pavelló del Pànic compleix cinc anys. Aquesta iniciativa, impulsada per l'associació Joves Vilamallenks, amb el suport de l'Ajuntament i l'Àrea Jove, mou cada any una setantena de joves, i algun adult, que transformen el pavelló municipal del poble en una immensa casa del terror. Una casa que atrau 'frikis' d´aquest univers d'arreu de la comarca i de més enllà.

L'any passat, unes 1.200 persones de totes les edats -no hi ha un límit d´edat per entrar, és criteri dels pares- es van deixar seduir o aterroritzar per un munt de personatges terrorífics.