Si vols seguir la tendència d'aquesta temporada i presumir dels rínxols que et van ser donats en néixer (i que fins ara havies allisat sense pietat), et presentem una nova línia de cura capil·lar que t'ajudarà a aconseguir-ho. Es tracta de Sublime Curl, de Rene Furterer.

Sens dubte el cabell arrissat és símbol de feminitat, sensualitat, glamour... però si el cabell té un aspecte crespat i amb els bucles poc definits, tots aquests atributs se'n van en orris.

El cabell arrissat ha de ser flexible i elàstic, ple de salut, hidratat i nodrit en profunditat. Només d'aquesta manera mantindrà la seva forma tot el dia. El cabell arrissat, d'una bellesa exigent i fràgil, ha d'estar protegit de dues amenaces: la deformació i l'encrespament.

Per què es desdibuixa el meu ris?

Amb el seu creixement "en espiral", el cabell arrissat tendeix a estar sec i deshidratat. En els punts de torsió, les cutícules s'obren fàcilment, deixant que l'aigua i els preuats nutrients s'alliberin. Al llarg de la tija, la forma tortuosa dels rínxols frena la migració del greix accentuant la pèrdua de flexibilitat i la manca d'elasticitat. En ser massa secs, els rínxols són difícils de mantenir modelats i es deixen anar.

El cabell arrissat és també molt sensible a les variacions del clima. Quan el ris s'exposa a la humitat, apareix el fenomen de l'encrespament. El cabell pren molt volum, s'infla, s'estarrufa i es torna esponjós i difícil de domar.

Per conservar el cabell ben modelat durant tot el dia, els rínxols necessiten cures totalment adaptades. Necessiten ser reactivats i protegits de forma duradora.

I és aquí on Rene Furterer ens ajuda, aportant tots els seus coneixements sobre el cabell i el món vegetal i ens ofereix un nou ritual de cures per atendre les necessitats fisiològiques de tot tipus de rínxols i ones.

Neix Sublime Curl

Per sublimar els rínxols i les ones, Rene Furterer ha desenvolupat Sublime Curl: un nou i complet ritual que permet reactivar el seu rebot original de forma duradora. Més que un ritual capil·lar, Sublime Curl és l'arquitecte i l'àngel de la guarda de tots els rínxols i ones durant tot el dia.

Per a això Rene Furterer uneix la potència de dos extractes vegetals d'origen 100% natural: l'extracte d'Acant amb propietats arrissadores patentades i l'oli d'Onagra d'acció envoltant protectora. La combinació d'aquests dos principis actius proporciona als rínxols la naturalitat somiada: una definició perfecta que es manté durant tot el dia. Les fórmules de Sublime Curl estan garantides sense silicona.

La textura nacrada del Xampú produeix escuma en els dits amb delicadesa. El Bàlsam, suaument cremós, s'estén com una carícia per desembolicar els rínxols. Fundent sense ser empalagós, la Cura té el do d'arrissar els rínxols com es desitja.

Rene Furterer ha desenvolupat per Sublime Curl una deliciosa i original fragància que encaixa perfectament amb la personalitat lliure i alegre dels rínxols. L'aranja i l'espígol proporcionen amb energia una cascada de notes de cítrics que inunda els sentits abans de deixar que s'obri un cor llaminer floral i afruitat en el qual la rosa s'uneix al litxi. Les captivadores notes de l'iris i de l'almesc no deixen de seduir voleiant en el caient dels rínxols.

Així és la gamma

Xampú Activador de Rínxols Sublime Curl. Neteja amb suavitat, suavitza, redefineix i modela els rínxols. Amb una aplicació del producte és suficient per rentar el cabell. El seu preu: 15,65 € / 200ml.

Bàlsam desenredant Sublime Curl. Aplicat després del xampú, facilita el desembolic i el pentinat. Redefineix i modela els rínxols i permet controlar l'encrespament durant tot el dia. El cabell queda suau i brillant i els rínxols sublims i modelats. El seu preu: 19,45 € / 150ml.

Cura Nutriactivadora de Rínxols Sublime Curl. S'aplica al final del ritual de cures i en qualsevol moment gràcies a la seva fórmula sense aclarat. Nodreix i defineix perfectament les ones i els rínxols. La seva acció antihumitat de llarga durada controla l'encrespament durant tot el dia. El seu preu: 21,10 € / 100ml.