Són productes per donar als teus llavis un toc natural i durador, que a més pots utilitzar per donar color a les teves galtes. Són les tintes per llavis, imperceptibles i molt confortables. Segur que a tu t'agradaran tant com a nosaltres...

Cheek & Lip Glow, de Dior. Gel per donar color als llavis i galtes a l'instant, que proporciona un efecte rosat a flor de pell i durador. Gràcies a la seva tecnologia Fresh Color RevealTM, aquest producte reacciona instantàniament a la humitat de la pell i dels llavis de cada dona per realçar delicadament amb una resplendor rosa a mida. La matèria imperceptible de la seva fórmula gel fresca i ultra lleugera es fon amb la pell per deixar únicament un vel amb efecte bona cara. Només hi ha un to, que s'adapta a totes les pells. El seu preu: 40€.

Rouge Allure Ink, de Chanel. Treballa per embellir els llavis alhora que explora un nou territori, el de la barra de llavis líquida efecte mat, amb el qual estrena un nou estil amb una sensació inèdita. La seva textura suau com el vellut i extremadament confortable reinventa el mat i porta l'audàcia del color un pas més lluny amb un resultat intens i ultra lluminós. Com si fos tinta, es fon a l'instant amb els llavis, deixant suaument la seva empremta que perdura en el temps. Sedueix per la força dels seus colors, la seva llarga durada i el seu excepcional confort. Es presenta en vuit tons. El seu preu: 33€.

Benetint, de Benefit. Aquest coloret líquid és un tint per a llavis i galtes translúcid a prova de petons que dura hores i hores. Creat originalment per a una ballarina exòtica en la dècada dels setanta, s'ha convertit en un objecte de culte de la marca. Ha conquerit estrelles, maquilladors i dones de tot el món. Destaca per ser diàfan i sensual en tots els tons de pell, innocent i provocador alhora i de llarga durada. El seu preu: 35,90€.

Rouge Infusion, de Sephora. Tinta de llavis en 7 tonalitats 'nude' per uns llavis sublims. Aquest tint de llavis sense efecte matèria, suau i no enganxosa, ofereix un resultat natural per sublimar els llavis sense exagerar-los. Ideal per a un resultat de maquillatge a mida, des del més natural, fins al més intens segons el nombre d'aplicacions. El resultat, uns llavis delicadament acolorits sense efecte enganxós o de matèria. El seu preu 12,95€.