Tot i la pluja intermitent, nombroses persones s'han acostat aquest dissabte, 22 d'octubre, al matí, fins al Nautic Center de Roses, per fer costat a en Pepe, que ha posat rumb cap al seu somni: les illes de Sant Blas (Panamà). Una aventura que porta preparant al llarg de tots aquests últims mesos i on, per descomptat, tampoc hi ha faltat el suport del seu poble, Castellfollit de la Roca, amb una comitiva de veïns encapçalada per l'alcalde i la resta d'autoritats locals.

La història d'en Pepe Soto va emocionar a tota Catalunya gràcies al programa de TV3 El Foraster, que va descobrir el seu somni i proesa de construir un catamarà i navegar fins a les illes de Sant Blas (Panamà). Una història d'autosuperació marcada per un càncer que ha colpejat la seva vida aquest últim temps.

Així doncs, el presentador de l'espai de TV3, en Quim Masferrer, no s'ha volgut perdre aquest dia tan important acompanyant també en Pepe en tot moment.

Cap al migdia, en Pepe ha arrencat motors i, agraint a tot aquell que s'havia desplaçat fins allà, ha iniciat la seva aventura, en mig d'un ambient d'intensa emoció.