L’Estudi Art&Dance de Figueres organitza la 4a edició de la Marató de Dansa Solidària per la Marató de TV3. L’activitat es farà l’11 de desembre de 10h a les 19h al Poliesportiu Municipal de Figueres, i consistirà en 9 hores de dansa Non-Stop. És una activitat dirigida a tots els públics. De les 10 del matí fins a les 19 hores hi hauran classes de dansa i fitness adaptades a tots els públics. Els més atrevits es poden inscriure a les 9 hores de la Marató.

Per participar cal adreçar-se a l’Estudi Art&Dance al c/Nord, 10 a partir del dimecres 2 de novembre. Per formalitzar la inscripció cal aportació un donatiu de mínim 9 euros que serà íntegre per a la Marató de TV3.

Col·laboracions especials

També es pot col·laborar (fins al 26 d'octubre) amb la causa fent una aportació econòmica de 40€ mínim (amb la qual l'estudi farà difusió a les xarxes socials, als cartells i flyers amb el vostre logotip) o bé regalant algun obsequi per la panera solidària que es sortejarà entre tots els participants amb el seu nº de dorsal el mateix dia de La Marató (amb el qual farem difusió a les xarxes socials sense logotips).