L´Hotel Terraza acollirà divendres el sopar solidari que organitza anualment la Fundació Roses Contra el Càncer i com a novetat en aquesta edició s´hi afegiran els còctels espectaculars de Manel Vehí, que ofereix al conegut Boia Nit de Cadaqués i que s´han exportat també a un local de Barcelona, Doble by Manel Vehí.

Després del sopar, al qual assistiran 205 persones amb places ja exhaurides, s´obrirà l´acte a tot el públic que hi vulgui assistir i a partir de dos quarts de dotze de la nit es farà un concert de jazz i se serviran els còctels, amb tots els beneficis destinats a la Fundació Roses Contra el Càncer. La música anirà a càrrec del trio de Jazz "Alex Carbonell Trio", format per Alexandre Carbonell (piano); Xavier Figuerola (saxo); i Manel Vega (contrabaix).

Els còctels de Manel Vehí són molt personals, amb tècniques d´alta cuina (aires, escumes, diferents textures i temperatures) i sabors que ha descobert a tot el món. A través de les seves creacions es poden assaborir fruites tropicals -com la guaiaba, la guanàbana, el lulo, els xilis-, però també productes molt de Cadaqués, com el plàncton o el fonoll del Mediterrani. Herbes aromàtiques i flors comestibles conreades en el seu propi hort a l'Empordà són uns altres elements que, amb una fusió de tècniques i ingredients culinaris, converteixen la seva proposta en única.

Des de fa dinou anys la Fundació Roses contra el càncer organitza un sopar solidari per recaptar fons i destinar-los a diferents projectes. Aquest any es fa a l´Hotel Terraza, amb les novetats que permetran potenciar la participació de la població en aquest esdeveniment.