El Museu del Joguet acull aquest dimecres l'acte inaugural de l'exposició 'Els nens dibuixen el món", amb la xerrada 'Periodisme i infància'. L'acte està organitzat conjuntament pel Diara Ara, UNICEF, l'Ajuntament de Figueres, el Consell Ciutadà d'Infants de Figueres i el Museu del Joguet de Catalunya de Figueres, i que es portarà a terme a les 19 h., a la sala Brossa-Frègoli.

L'exposició recull dibuixos que infants de totes les edats han omplert els darrers tres anys les pàgines del diari especial del Dia Mundial de la Infància i en l'acte es parlarà de la mirada infantil sobre l´actualitat, una mirada neta de prejudicis, senzilla, que va directa al cor de les notícies.

La presentació anirà a càrrec de Marta Felip i Torres, alcaldessa de Figueres, del Consell dels Infants de Figueres, i d'Ignasi Aragay, director adjunt del Diari ARA. Així mateix, a la Taula rodona sobre ´Periodisme i Infància'hi participaran: Aure Farran, coordinadora del suplement del Diari ARA ´Criatures´, Ignasi Aragay, director adjunt del Diari ARA, Quima Oliver, coordinadora de l'Unicef Comitè de Catalunya i Marta Pagès, vocal de Girona del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. L'acte finalitzarà amb la visita a l'exposició.