El V Campionat Social Pesca Bonítol, celebrat al GEN Roses, ha reunit, aquest 25 de setembre, 31 embarcacions, que, entre les inscripcions, aportacions i subhasta de les captures, van recaptar 1092,66€ (855 inscripcions i aportacions i 237,66 de la venda del peix).

Com cada any, als aficionats a la pesca esportiva no els hi costa gens llevar-se ben d'hora per a trobar-se a les 6h30 per esmorzar i posar-se d'acord en començar la jornada de pesca que els espera. A les 13h00 ja han d'haver tornat per comparar les captures, fer el pesatge i evidentment... dinar plegats al GEN Roses.

Al ser un dia on la competició social és en benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, els organitzadors volen donar les gràcies a les diferents entitats col·laboradores, així com a l'Ajuntament de Roses, que, a través de la seva àrea d'Esports, dóna totes les facilitats que els hi són possibles.

"Una vegada més, ha estat un èxit de participació. Mai s'havien superat les 30 embarcacions participants!", es feliciten els organitzadors, i també afirmen: "A nivell de captures, no ha estat la millor edició, però els participants van estar molt satisfets."