19 de setembre de 2016
19.09.2016
40 Años
40 Años
Roses

S'obren les inscripcions als cursos de l'Oficina de Català de Roses

El programa de cursos és ampli i les classes es realitzen en diverses franges horàries per arribar a tots els públics

19.09.2016 | 16:43
Un curs a l´Oficina de Català de Roses.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l'Oficina de Català de Roses, ofereix un ampli ventall de cursos, que cobreixen diverses necessitats: des dels cursos per iniciar-se en l'aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar en català a la feina, fins a cursos per millorar l'escriptura en contextos formals.

Les classes es realitzen en diverses franges horàries per arribar a tots els públics i permetre als alumnes compatibilitzar la formació amb la feina o els estudis. A més, s'ofereixen cursos semipresencials i a distància.

Un dels factors singulars de l'Oficina de Català en l'ensenyament de la llengua catalana és el gran nombre d'activitats culturals que organitza, moltes vegades conjuntament amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten que l'alumnat surti de l'aula per aprendre i practicar la llengua en contextos culturals diversos fomentant el coneixement de l'entorn i la cohesió socials.

Les inscripcions corresponents als nivells Inicial i C2 en línia ja estan obertes fins al 30 de setembre, mentre que per a la resta de cursos (Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència), romandran obertes entre el 3 i el 21 d'octubre.

Podeu consultar tota la programació de cursos i informació necessària en el següent enllaç.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook