L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres segueix apostant per la formació i ofereix cursos subvencionats dirigits principalment a emprenedors i empreses. Aquesta tardor s'oferiran un total de set cursos centrats en capacitació en eines TIC.

Al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer durant sis dissabtes es podrà realitzar un curs de xarxes socials de 24 hores lectives (3 hores al dia). Està pensat per a emprenedors i usuaris que desitgin conèixer el funcionament indispensable de les principals xarxes socials, com són Facebook, Twitter, Instagram o LinkedIn, així com alguns gestors d'aquestes xarxes o editors d'imatges.

Pel que fa a les empreses, es proposen un total de sis cursos dedicats a diferents eines que permetran als participants aprendre nocions de Mailchimp, Ecommerce, millora de la imatge online en empreses turístiques, Ofimàtica, CRM o bé trucs de SEO per començar en el 2.0.

Excepte el curs de Mailchimp, que es realitza en tres sessions, tots tenen una durada d'un matí en horari de 9.00 a 12.00 h a l'Àrea de Promoció Econòmica, ubicada a l'Edifici de l'Escola d'Hostaleria.

"A Figueres i a l'Empordà tenim un sector de serveis molt potent, tot i que vist des d'un altre angle, diríem que anem fluixos de sector industrial. Per això, des de Promoció Econòmica ens preocupem perquè es puguin desenvolupar els sectors de les TIC, l'emprenedoria i les indústries del sector agroalimentari, oferint la formació necessària en xarxes socials, ecommerce, imatge online de les empreses i altres matèries ja no tan innovadores però que són inexcusables i exigibles si volem empreses capdavanteres", destaca Manuel Toro, Regidor de Promoció Econòmica.