Un altre dels festivals d'estiu de la Costa Brava ha abaixat el teló i fa balanç de la que ha estat l'edició "més exitosa" dels darrers anys, en paraules dels seus organitzadors. Prop de 8.000 espectadors han assistit a algun dels 21 concerts del 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, que ha tingut una ocupació mitjana del 90%.

Eric Burdon&The Animals, la cantaora Estrella Morente i l'actor Bruno Oro amb la Vicens Martín Dream Big Band han exhaurit entrades en les seves respectives actuacions, que han servit per tancar el certamen. De manera ininterrompuda, durant 17 dies aquesta vila marinera ha acollit les propostes musicals del Trio Ludwing, l'Ensemble de l'Orquestra de Cadaqués, Teràpia de Shock, i Joan Dausà, entre d'altres.

Ramon Mirabet, Juan de la Rubia, The Excitements i els cors Quartet Mèlt i In Crescendo han estat altres dels concerts amb més participació del públic, sense oblidar el concert audiovisual que va donar el tret de sortida a aquesta edició.

Durant els dies del festival s'han anat succeint les actuacions en els diversos espais programats: Plaça de Ses Herbes, Església de Santa Maria, Sa Perafita, Casa Zendrera-Portitxó, Port Lligat, Sala Amistat i finalment Sa Conca, com a cloenda amb els concerts més massius.

Els organitzadors han fet una valoració "del tot positiva" d'una edició en què, asseguren, s'ha posat de manifest l'acceptació creixent per part del públic, que ha contribuït a integrar el festival en la vida de la vila.

El certamen ha hagut de sobreposar-se a diversos contratemps, com la lesió de Carles Santos i l'infart sofert per Luis Eduardo Aute, a quin van substituir respectivament l'australià Steve Smyth i Joan Dausà.