El passat dia 13 d'agost del 2016, el Club Nàutic Llançà va fer la festa de celebració del seu cinquantè aniversari. A dos quarts de nou del vespre més de quatre-centes persones entre socis i familiars van fer presència a les instal·lacions portuàries gestionades pel Club Nàutic Llançà, per a prendre part en l'acte social de celebració d'aquesta efemèride de l'entitat nàutica llançanenca.

El president del club, Joan Almirall, va donar la benvinguda als presents, els va agraïr la multitudinària resposta a la convocatòria del club, i va recordar la llarga trajectòria d'aquesta entitat.

En aquest mateix acte el president va aprofitar per a distingir amb la insígnia d'argent i esmalts als socis que durant l'any n'han complert vint-i-cinc com a membres del club.

Els socis distingits l'any 2016 amb aquest reconeixement són: Albert Aguiló i Riu, Daniel Ayestarai, Adolf Díez i Pérez, Maria Àngels Farret i Chounavelle, Ramon Sirés i Comas, Leonor Tortellà i Mateu.

Acte seguit, tots plegats van poder compartir l'estona al voltant de l'edifici social situat al bell mig de les instal·lacions portuàries esportives del port de Llançà, degustant un tast preparat pel Càtering El Ginjoler.

A les deu del vespre, també al port de Llançà, el Club Nàutic Llançà va oferir una cantada d'havaneres, a càrrec del grup Nits de Taballera, acabant amb una degustació de rom cremat preparat per la Colla del Cremat de Llançà.