Més de 100 comerços de la ciutat de Figueres llueixen als seus aparadors el plotter amb l'eslogan #acusticaaraisempre. Aquest és el lema de la campanya que Comerç Figueres ha posat en marxa per donar suport a la continuïtat del festival a la ciutat. Aquesta és la primera de les vàries accions que tindran lloc durant les properes setmanes i durant el festival.

Comerç Figueres amb aquesta campanya, cerca que l'Ajuntament de Figueres garanteixi la continuïtat del festival Acústica a la ciutat de Figueres. Fet que ara mateix no està assegurat, i que a partir del 04 de setembre dia en que finalitza el conveni de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment amb l'Ajuntament de Figueres , el futur del festival queda a l'aire.

El festival Acústica genera prop de 2.000.000 d'euros de retorn d'impacte econòmic directe per a la ciutat de Figueres segons l'estudi d'impacte econòmic organitzat pel propi Ajuntament. Amb quinze edicions el festival Acústica és un dels festivals més importants de Catalunya.

A la darrera edició hi van passar 95.000 espectadors i és el moment de decidir fins on es vol que arribi aquest Festival de referència i que no ens podem deixar passar.