L'anual trobada dels Amics dels Museus Dalí va tenir la música com a principal protagonista un any més. El cor de cambra Estem d´Acords, que celebrarà molt aviat el seu segon aniversari, va ser la formació convidada d´aquesta edició i va captivar el públic amb un repertori amb arranjaments a 3, 4 i 5 veus de cançons reconegudes de musicals, cantautors i grups, amb alguna incursió també en el món dels clàssics.

Les 150 persones assistents al concert, aforament màxim sota la cúpula del Teatre Museu, varen poder gaudir de la interpretació, entre d´altres, de Technologic Get Lucky de Daft Punk (versió Pentatonix), Lacrimosa (W. A. Mozart), El carrer dels jocs florals de Joan Masdeu, Marry You de Bruno Mars i Bohemian Rhapsody de Queen, que varen merèixer l´unànime reconeixement dels espectadors amb els seus aplaudiments i que la jove formació va agrair amb diversos bisos.

Estem d´Acords és un cor nascut d´un grup d´estudiants del Centre d´Estudis Musicals Pep Ventura de Figueres i que va estrenar-se a l´Acustiqueta de l´any 2014. Al cap de poc temps van doblar el nombre de cantaires fins arribar a la formació actual d´onze noies: Txell Garcia, María Gómez, Txell Alabert, Paula Galli, Irene Costa, Judit Camps, Laura Arolas, Lídia Aísa, Claudia Galli, Marina Comas i Rosanna Font; i quatre nois: Pol Bellezza, Sergi Aznar, Bernat Cabrera i Adrià Pons, amb acompanyament al piano de Pere Puig.

Després de la seva actuació, i del refrigeri final al Pati dels Pans, els assistents varen visitar les dues exposicions temporals que aquest estiu es poden veure al Teatre-Museu: Variants de Dali's mustache amb 23 retrats que el fotògraf Philippe Halsman va fer de Dalí i De somnis, passejos nocturns i vivències amb 18 aiguades i 5 dibuixos amb una temàtica en comú, l'època en què Salvador Dalí va residir a Madrid entre els anys 1922 i 1926.