26 de juliol de 2016
26.07.2016

Quatre coses que només has de netejar un cop l'any

Si ets una maniàtic de la neteja, t'aconsellem què has de netejar una única vegada

26.07.2016 | 16:58
Hi ha moltes persones que pateixen una obsessió amb la neteja de la llar. Tot ha d'estar perfecte i si alguna cosa està una mica bruta, es posen a netejar com si no hi hagués un endemà.
 
Avui, per a vosaltres, per a tots aquells que us sentiu identificats amb aquesta mania, us diem que haureu de netejar únicament un cop l'any. Feu-nos cas, amb un sol cop estarà lluent per als restants 364 dies.

1.  Les cortines: és cert que durant tot l'any acumula pols. No obstant això, si es fican a la rentadora un cop l'any és suficient. Si no entren a la rentadora, amb una aspiradora de mà servirà.

 

 


2. Garatge: tot el que ens molesta a casa, ho fiquem al garatge o soterrani creient que d'aquesta manera ens en lliurarem. Però un dia hi vas, i vues que el tens fet una porqueria. En realitat, és per al que serveix. Per guardar totes aquelles coses que no volem tenir a casa, però que ens sap greu llençar. Amb que ho ordenis un cop l'any serà suficient.

3. La catifa: si truques a un professional que t'ho faci bé, no hauràs de netejar-la més durant tot l'any. Gastar uns euros o netejar-les més habitualment? Aquesta és la qüestió.

44. La xemeneia: quan arriba l'hivern volem utilitzar-la. Per tant, és en aquest moment quan agafarem l'aspiradora i retirarem les cendres que s'han acumulat durant l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook