El tercer dia del Festival Electrobeach ha tingut com a protagonistes Hardwell, Nicky Romero, Dillon Francis, Smash i DJ Snake, i que han actuat al costat d'altres com Pep & Rash, Swanky Tunes, Maeva Carter, i el català Marsal Ventura.

En la jornada nocturna ha intervingut l'alcalde del Barcarès per demanar al públic un minut de silenci acompanyant-ho de les llums dels telèfons mòbils i posteriorment entonar la marsellesa en record a les victimes de Niça.

Per la seva banda Silvain Berreteaga, director del Festival, va fer una valoració positiva d'aquesta quarta edició i va explicar que s'havia assolit un nou record d'assistència i que ha congregat més de 160.000 assistents en els tres dies que dura.

Un festival de referència al sud d'Europa

L’Electrobeach s’ha consolidat com el festival de música electrònica de referència del sud d’Europa. En l'edició de l'any passat va igualar la participació d’altres grans festivals del sector com el belga Tomorrowland o l’Ultra Music Festival de Miami.

"A més de la important inversió que es fa per a la programació, volem que assisteixen a una posada en escena única amb efectes espectaculars que veuran en cap altre lloc a França" va explicar Berreteaga. En l'espectacular escenografia s'hi inverteixen 1,5 milions d'euros. La realització tècnica del festival inclou la instal·lació d'un escenari de 28 metres d'altura i 250 m², efectes de so, llums, vídeos i focs artificials digne del major espectacle.

Impacte econòmic

Amb una inversió de prop de 4 milions d'euros, el festival genera per un retorn d'entre 15 i 17 milions d'euros que beneficien el turisme i l'economia local. Amb 48.000 nits reservades pels assistents al festival, el sector hoteler és el màxim beneficiat d'aquest creixement, conjuntament amb l'ocupació per a les 400 persones que treballen en la realització de l'esdeveniment.

Creat des del municipi del Barcarès, l'Electrobeach ha assolit un alt reconeixement en només quatre edicions que ha superat les fronteres franceses. De fet la meitat dels assistents provenen de Catalunya, Espanya, Benelux i Alemanya.