Aquest divendres i dissabte Roses acull la Costa Brava Food Truck, un punt informatiu que recorre les comarques gironines durant l'estiu, informant de l'oferta enogastronòmica de la Costa Brava. El punt d'ubicació serà la plaça de les Botxes, avui divendres, de 20 a 24 hores, i demà dissabte a la plaça Catalunya, amb el mateix horari.

El format de la Costa Brava Food Truck és el d'una petita furgoneta que recorre la província aprofitant aquells emplaçaments i dies de major afluència de públic, difonent la qualitat de la gastronomia i dels vins DO Empordà, mitjançant tastets gastronòmics i de vins. En el cas de Roses, la seva estada coincidirà amb el concert de Rosario (divendres) i l'audició de sardanes a la plaça Catalunya de dissabte.

Informació sobre les experiències enogastronòmiques que ofereixen la Costa Brava i el Pirineu de Girona, activitats i visites a cellers, productors d'oli i de formatges, visites gastronòmiques, tallers de cuina, tallers de ratafia, restaurants, espais i museus gastronòmics, pescaturisme, enocaiac són algunes de les informacions que s'ofereixen des d´aquest punt itinerant.