La cantant Selena Gómez ha batut un nou rècord en la història d'Instagram en rebre fins avui 4,1 milions de "likes" (M'agrada) amb una fotografia en la que apareix prenent un refresc de manera sensual.

La instantània, que va ser publicada fa dues setmanes per la cantant, la persona més seguida en aquesta popular xarxa social especialitzada en fotografia, té a més 91.000 comentaris.

A la imatge, la cantant de 23 anys pren una popular beguda refrescant amb una palleta, a l'etiqueta es pot llegir "Ets l'espurna".

Gómez llueix un top vermell, el cabell amb ones de platja i les ungles llargues pintades de vermell.

Al costat de la publicació, Selena va escriure: "quan la lletra de la teva cançó està en l'ampolla", fent referència al seu senzill "Me & Rhythm", del seu treball discogràfic "Revival". Aquesta cançó va ser usada per la companyia de refrescos per a la seva més recent campanya publicitària.

Curiosament, aquesta foto va superar una publicació del seu exnòvio Justin Bieber, en la qual el cantant apareix fent-li un petó a Selena Gómez, i que va aconseguir 3,7 milions de "M'agrada".

L'antiga estrella de Disney és fins ara la persona més popular a Instagram amb més de 89 milions de seguidors a tot el món, seguida de la també cantant Taylor Swift, que té més de 85 milions de fans a aquesta xarxa social.

La cantant hispana ha venut més de 6,7 milions de discos i 22 milions de senzills a tot el món, segons la revista especialitzada Billboard.