Blanc Pescador sempre s´ha caracteritzat per l´estreta vinculació amb el mar. Aquest estiu ha preparat una edició especial en col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d´Animals Marins (CRAM) per ajudar a protegir la biodiversitat marina davant les amenaces globals. Amb aquesta acció, Blanc Pescador ajudarà a financiar la Fundació i donarà visibilitat a l´acció tan lloable que realitza.

Blanc Pescador ha volgut evidenciar aquesta col·laboració mitjançant una edició especial del seu vi de sempre. Així durant l'estiu 2016, les ampolles de Blanc Pescador venen decorades amb motius marins.

La fundació requereix d´ajuts privats per poder preservar la biodiversitat marina. "Des de Blanc Pescador volem fer un pas més i col·laborar en un projecte de responsabilitat social corporativa en relació amb el mar com és el del CRAM", afirma Eugeni Llos, Director de Marketing de la marca.

L´àrea d´activitat principal del CRAM se centra en les tortugues marines, cetacis i aus marines i lluita contra la pèrdua d´hàbitat, contaminació, interacció pesquera i canvi climàtic. A més, la Fundació ajuda a recuperar-se a tots els animals que han sofert alguna agressió o que tenen alguna malaltia al seu centre situat al Prat del Llobregat.

Des del CRAM, es treballa per educar, formar i sensibilitzar a les persones de tots els àmbits socials. En els seus més de 20 anys de trajectòria han recuperat més de 500 tortugues marines, atès més de 400 cetacis i centenars d´aus marines han estat reintroduïdes al seu hàbitat.