El Costa Brava Food Truck arribarà a Roses el 15 de juliol al concert de Rosario en el marc del Festival Sons del Món i, el 16 de juliol, a les Sardanes. L'endemà, a Empuriabrava, també presentarà una gran oferta enogastronòmica gironina. El Costa Brava Food Truck és una iniciativa compartida del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de Girona Excel·lent, ambdós de la Diputació de Girona, que té per objectiu la promoció turística del territori en el vessant enogastronòmic per mitjà d’un format innovador coincidint amb la celebració de l’Any de l’Enogastronomia.

L’autocaravana promocional també serà present en vuit esdeveniments culturals i festius de cinc poblacions més de la Costa Brava, com ara Lloret de Mar o Sant Antoni de Calonge, on oferirà tapes elaborades amb productes de Girona Excel·lent i vins de la Ruta del Vi DO Empordà, alhora que també donarà informació turística de la destinació.

S’adreça als visitants de la destinació als mesos de juliol a setembre amb la intenció d’oferir-los informació sobre les activitats enoturístiques i gastronòmiques del territori. La promoció turística està acompanyada per una petita mostra de quatre tastos inspirats en la Costa Brava i el Pirineu de Girona realitzats amb productes del segell de Girona Excel·lent com ara foie gras, anxoves, fesols de Santa Pau i formatges.

El Costa Brava Food Truck va iniciar la ruta promocional de l’estiu el dissabte 2 de juliol en el marc de la 50a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell on més de 500 persones van fer ús del servei informatiu i van servir-se 241 tastos durant l’acte.