30 de juny de 2016
30.06.2016
Roses, Figueres i Llançà

Professors de quatre instituts de l'Alt Empordà fan una formació de Batxibac

La Universitat de Perpinyà acull per primera vegada una formació específica per a la doble titulació

30.06.2016 | 13:29

Un total de quaranta professors d'arreu de Catalunya es reuneixen aquest divendres, 1 de juliol, a la Universitat de Perpinyà, en la primera jornada formativa específica sobre el Batxibac, la doble titulació de batxillerat espanyol i francès.

Entre els participants, hi ha professors dels quatre centres educatius de l'Alt Empordà en els quals s'imparteix el Batxibac: Institut de Llançà; Illa de Rodes i Cap Norfeu, de Roses, i Olivar Gran, de Figueres. La formació estarà adreçada al professorat de llengua i literatura franceses  d'una banda, i per l'altra, al professorat que imparteix la història de França.
 
El Batxibac és un programa que permet a l'alumnat participant obtenir la doble titulació de batxillerat espanyol i batxillerat francès, el Baccalauréat. El currículum mixt Batxibac implica cursar: les matèries pròpies del batxillerat que es cursa a Catalunya; dues matèries específiques – Llengua i literatura franceses, Història de França-; i almenys un terç del currículum en llengua francesa -les dues matèries específiques esmentades i d'altres matèries o activitats en llengua francesa-.

Per obtenir la doble titulació cal: cursar el currículum mixt, superar totes les matèries del batxillerat i superar una prova externa de les matèries específiques (llengua i literatura franceses i història de França).
 
El passat curs 2015-2016, un total de 43 centres educatius (4 són de l'Alt Empordà) i 705 alumnes han cursat el Batxibac.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook