La Fundació ACE- Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center i la Fundació Castell de Peralada col·laboren en la primera edició de la Nit de l’Alzheimer, una iniciativa solidària nascuda amb vocació d’esdevenir el punt de trobada anual entre el conjunt de la societat i el món de la recerca per al tractament i la prevenció de la malaltia d’Alzheimer.

El Castell de Peralada acollirà la primera edició de la nova cita solidària, que en aquesta ocasió conjugarà l’objectiu solidari amb l’experiència gastronòmica i musical, en el marc del 30 Aniversari del Festival de Peralada, i, en concret, a la representació de l’òpera Turandot de Puccini, el proper 8 d'agost.

Mercè Boada, directora mèdica de la Fundació ACE, i Isabel Suqué, directora de la Fundació Castell de Peralada, detallaran els aspectes d'aquesta primera edició en la presentació oficial a Barcelona aquest dimecres 8 de juny a la seu de la Fundació ACE.

Fundació Castell de Peralada

La Fundació Castell de Peralada és una fundació familiar creada el 1995 per la família Suqué Mateu i, més concretament, pel Sr. Artur Suqué i la Sra. Carmen Mateu. La fundació té la finalitat d’impulsar tot tipus d'activitats culturals, entre les quals destaca el Festival Internacional de Música Castell de Peralada. La fundació també dóna suport, promou i/o organitza activitats de caràcter assistencial, cívic i de foment de l'economia social que pugui desenvolupar la fundació directament o facilitant-ne la seva realització per part de tercers. D’altra banda, també tindrà la finalitat de conservació i restauració dels béns de patrimoni històric integrat dins del conjunt del Castell de Peralada.

Fundació ACE, un model pioner en el món de l’Alzheimer

Fundació ACE- Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center va nèixer l’any 1995 per fer front a la creixent demanda en el diagnòstic i el tractament de les persones que pateixen deteriorament cognitiu i demència, especialment Alzheimer. La Fundació ACE és considerada un referent internacional en recerca, especialment en la clínica, neuropsicològica, social i bàsica.