Els Salvadors del Món, una organització formada per un grup de nens i nenes de l'Escola Montessori Figueres, han llançat un missatge de preocupació a través de les ones de RAC 105, al programa 'Fricandó matiner', a l'entorn de "la destrucció que està patint el planeta". Sis representants de l'entitat han acudit aquest dijous, 2 de juny, al programa de ràdio, a Barcelona, per explicar la seva idea per a "salvar el món".

En Luca (president), la Ruby (vicepresidenta), en Sergi (secretari general), la Kira (comunicació) i en Jan i la Martina (màrqueting) han explicat, en representació de la vintena de nens i nenes que formen part de l'organització, que s'han proposat mobilitzar la ciutadania perquè tothom signi un compromís per acabar amb la contaminació de la Terra. A canvi, cada persona que es comprometi a complir aquest objectiu obtindrà a canvi una pedra pintada a mà.

Els membres dels Salvadors del Món tenen entre 6 i 8 anys.

A l'espai de Facebook de Montessori Figueres, han penjat el video de la intervenció dels alumnes al 'Fricandó matiner' i en només quatre hores el nombre de visualitzacions superava les 1.500, fet significatiu si es té en compte que el missatge d'aquests joves 'salvadors' està arribant, com una ona expansiva, a moltíssima gent.