La cerimònia de lliurament de guardons als estudiants finalistes del Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació se celebra aquest dimecres, 11 de maig, a les 18.00 hores, a l'auditori del Convent dels Caputxins de Figueres. Per a l'ocasió, ha estat convidat el periodista i escriptor Jair Domínguez, que fa la conferència 'Escriure per sobreviure'.

En aquesta edició dels premis, hi ha nou finalistes per a cada una de les dues categories: alumnes de 6è de Primària i 3r d'ESO. Dels nou seleccionats de cada categoria, s'atorguen premis als tres millors treballs; accèssits, a dos més, i el reconeixement del jurat, a quatre alumnes més.

Els tres millors treballs, tant de Primària com de Secundària, obtenen premis de 200, 100 i 75 euros, respectivament, a bescanviar per material escolar a Llibres Text. Aquest any, també es compta amb la col·laboració de l'editorial Barcanova.

El Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació l'organitzen el Setmanari de l'Alt Empordà i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà. Aquest curs, hi han participat 49 alumnes de 6è i 58 de 3r d'ESO.