La pluja ha aigualit aquest diumenge el tram final de la fira grecoromana del Triumvirat Mediterrani. Malgrat tot, l'organització fa una valoració positiva d'aquesta edició, ja que durant la jornada de dissabte hi va haver un nombrós públic a la majoria d'activitats que es van fer, tant al MAC-Empúries com al nucli antic.

Dissabte bona part de l'activitat es concentrava al MAC-Empúries, que feia jornada de portes obertes. S'hi van fer la desfilada de la legió romana, jocs romans per a mainada, demostracions de la Panòplia i de les ordres de combat per part de la legió o visites guiades romanes per Empúries. A més, els grups de reconstrucció històrica de Badalona i Barcino Oriens feien demostracions d'oficis i artesans romans relacionats amb l'arquitectura, la vida quotidiana, el mar o l'alimentació.

Al nucli antic hi havia mercat d'artesania i productes naturals, pssejades en poni, activitats infantils, tallers de manualitats greco-romanes, la representació de la venda d'esclaus i accions de dinamització de la zona comercial. La jornada es tancava amb l'espectacle de foc i pirotècnia d'Excàlibur, que omplia l'entorn de la Platja de públic.

Aquest diumenge, la programació se centrava al nucli antic, però la pluja ha fet que l'organització i els diferents grups que feien les activitats decidíssin suspendre-les davant les dificultats que presentava el muntatge i el pronòstic desfavorable durant la resta de la jornada. Només es va mantenir durant el matí el mercat artesanal de la plaça Pekín, donat que les parades ja estaven muntades de la jornada anterior.