Swing&Wine torna, per segon any consecutiu, a la plaça de les Patates de Figueres, per convidar tothom a ballar un estil que es va popularitzar durant la dècada dels anys 20 i 30 i que cada cop està agafant més auge a la capital altemapordanesa. La cita és aquest dissabte, 2 d'abril, a les 19.00 hores, i l'objectiu és gaudir del swing en directe amenitzat per Live Music Hop's Trio, dels vins de l'Empordà i de l'animació social en un espai urbà del cor de Figueres.

Swing&Wine va néixer com el primer esdeveniment de la demarcació de Girona que busca ser el punt de trobada entre la música swing i el seu ball lindy hop i els vins de la Ruta del Vi de la DO Empordà. És per això que la proposta es troba dins del marc del Vívid, festival del vi de l'Empordà.

Ara fa un any, un grup heterogeni d'amics, coordinats per Jordi Esteve (sommelier i enòleg), va sentir ràpidament la necessitat de posar en comú aquest dos mons i en el mateix escenari que ho fa avui, la plaça de les Patates, la convocatòria va ser un èxit. Més de 100 persones van poder gaudir de l'esdeveniment.

Gràcies al Swing&Wine i a d'altres festivals que es van promovent tant a Figueres com en altres municipis, l'Alt Empordà cada cop està guanyant més protagonisme dins del mapa del moviment del swing de les comarques gironines. L'acció a la plaça de les Patates està organitzada per www.swingatsdelala.tk, Jordi Esteve, vivid.costabrava.org i www.viswing.tk.