L'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Roses proposa dins la seva programació d'activitats per a gent gran d'aquest proper trimestre la possibilitat de participar en el procés creatiu d'elaboració d'un curtmetratge. Els participants seran els encarregats de desenvolupar les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d'una peça d'aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc), guiats i assessorats per una empresa especialitzada.

L'objectiu de la proposta és que els participants s'endinsin per complet en com és i quines tasques es realitzen en la realització d'una obra del gènere cinematogràfic. Conduït per professionals d'aquest món de l'empresa La Tramoia, contractats especialment per l'Ajuntament de Roses per a aquesta iniciativa, els avis i àvies que formin part del projecte podran conèixer i treballar en cadascuna de les etapes que intervenen en la gravació d'una pel·lícula de petit format.

L'activitat es desenvoluparà al llarg de 5 setmanes durant els mesos d'abril i maig, amb una sessió setmanal d'entre dues i tres hores de durada. El resultat d'aquest treball es podrà veure al Teatre Municipal de Roses, amb la projecció del curtmetratge que s'oferirà a tota la població de Roses.

Les persones interessades a participar en la proposta poden adreçar-se fins al proper 8 d'abril a les oficines de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, concretament la Casa del Mar, al costat del Teatre Municipal.