Els centres educatius han presentat ja les ofertes pedagògiques en jornades de portes obertes. Ara, a les famílies, els toca elegir escola o institut per als fills que s'escolaritzen per primer cop, per a aquells que fan el salt de primària a secundària o bé per a aquells que han pensat canviar de centre.

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha fet públics els terminis per a la preinscripció per al nou curs 2016/17, per a Educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria. Enguany són del 30 de març al 7 d'abril, ambdós inclosos (es pot enviar la sol·licitud per Internet fins a les 24 h del 6 d'abril de 2016).

També s'obre el termini per a la presentació de sol·licituds per al nou curs per a ensenyaments professionals de música i dansa. En aquest cas, les dates van del 30 de març al 15 d'abril, ambdós inclosos.

Xerrada informativa a Figueres

El director del Servei Territorial d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, pronunciarà aquest mateix dimecres, dia 30, la xerrada 'De l'escola a l'institut', pensada per orientar les famílies i els nens que estan a punt d'entrar a secundària sobre aquest nou repte educatiu. L'acte es fa a La Cate de Figueres, a les 19.00 hores, i forma part del Cicle de Xerrades del Pla Educatiu d'Entorn.