Un professor de Dermatologia d'una acadèmia privada de Barcelona que prepara als alumnes de Medicina per presentar-se a l'examen del MIR va comparar a classe el treball que realitzen determinades glàndules del cos amb les noies que van a les discoteques. Segons ell, les que van a 'lligar' són "guarres" i les que van a ballar són "ràncies". Un grup d'estudiants de sisè de Medicina inscrits a l'acadèmia CTO Medicina SL de Barcelona han denunciat els fets públicament a les xarxes socials i al centre.

El professor de Dermatologia és un metge resident de l'Hospital Clínic, tot i que exerceix de professor en aquesta escola que prepara els MIR de manera aliena a l'hospital. Segons alguns dels alumnes que van assistir a la classe del passat 10 de març, la comparació que va utilitzar el professor va ser "extremadament masclista i intolerable". Segons els alumnes, la intenció del professor era donar normes mnemotècniques als alumnes per aprendre conceptes sobre les glàndules, la psoriasi i el líquen.

Una vintena dels total de 60 alumnes van abandonar l'aula en considerar que les afirmacions del professor eren "inacceptables, degradants, humiliants i denigrants". Denuncien que malgrat haver expressat la seva "disconformitat i oposició" se les va titllar de massa sensibles i exagerades.

Alguns estudiants, però consideren que l'exposició del professor es va fer en to d'humor, i que la reacció dels denunciants ha estat massa irada i fora de lloc.