Un any més, la societat rosinca en particular, la de l'Alt Empordà i de la demarcació de Girona, en general, s'han solidaritzat amb la XVIII Fideuà Popular de la Fundació Roses contra el Càncer, que ha comptat amb l'assistència de 550 comensals a l'envelat de la plaça Frederic Rahola.

La presidenta de la Fundació es mostra "contenta", referint-se a l'èxit de participació. "Teníem por que amb la fred la gent es tirés enrere, però no ha estat així", es felicita. També ha volgut dedicar un agraïment especial als joves de l'Associació Xarxa de Convivència de Roses, que com cada any ofereixen el seu ajut per servir els àpats, un menjar elaborat pels cuiners comandats per Enric Guitart.

Cal destacar que a la taula presidencial, a banda de ser-hi presents els representants polítics de l'Ajuntament de Roses, amb l'alcaldessa Montse Mindan al capdavant, també han fet acte de presència el doctor Josep Mª Vilà, president de l'Institut Català d'Oncologia; el doctor Joan Brunet, Cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'ICO Girona, i el doctor Manel Espinet, director del CAP de Roses.

La degustació de quatre plats

Els comensals han pogut degustar, en aquesta edició de la fideuada solidària, un total de quatre plats, iniciant l'àpat amb una amanida, continuant-lo amb musclos a la marinera i peix fregit abans del plat estrella del dia, la fideuà amb all i oli. I per postres bunyols amb garnatxa i grana de capellà per a tothom. Un menúacompanyat de vi Sinols de Criança, garnatxa i aigua.

Al final del dinar s'ha celebrat un sorteig per repartir regals gentilesa d'algunes de les entitats i comerços col·laboradors d'aquesta XVIII Fideuà Popular de la Fundació Roses contra el Càncer.

"Des de la Fundació volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a totes les persones que han fet possible la Fideuà, com l'Ajuntament de Roses, autoritats, voluntaris/es, assistents i tots els col·laboradors. Gràcies per la vostra solidaritat i confiança que any rere any ens demostreu", exposen els representants de l'entitat en un comunicat de premsa.

En aquest sentit, volen destacar que la Fideuà Popular ha estat possible gràcies a la col·laboració de: AE Roses, Ajuntament de Roses, Art Estètic-Centre de Bellesa, Articles de Pell Turró, Bar Restaurant La Sirena, Blaus de Roses, Botiga Ester, Botigues Mach, Carbòniques Ferrer, Carnisseria Roses, Centre Escolar Empordà, Centre Òptic Font, Comercial Llevant, De la Barca al Plat, Empordà TV, Empordàlia, Elvira Grabulós, Flors Mateu, Forn Cusí, Immobiliària Santos, Joventut Rosinka, Multiopticas Roses, Papereria de l'Empordà, Rosa Cufí, Rosa Grau, Rosesnet, Servimar, Servi-Net, Si Tapas Lounge, Strena't, Top Queens, Tren Roses Exprès, Urban Look Perruqueries, Viladeroses.cat-Diari Digital, Xarxa de Conviència de Roses i Zafiro Tours.