Dotze 'geomuntanerins', alumnes de Ciències de la Terra de l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, han arrasat en la fase gironina de la 7a Olimpíada de Geologia de Catalunya. De quatre premis disponibles, n'han guanyat 3: el millor grup de pràctiques geològiques i 2 places individuals per formar part de la Selecció Olímpica de Geologia de Catalunya, la qual representarà el nostre país a la fase estatal.

Aquesta pròxima fase es farà a Jaca, del 8 al 10 d'abril de 2016, i, dels dotze participants catalans, dos seran del Muntaner. Els quatre millors d'aquesta fase aniran a la final internacional, al Japó.

Els participants 'geomuntanerins' van ser: Mireia Amorós, Iona Angles, Andrea Baltar, Núria Banet, Irene Costa, Alina Font, Júlia Gómez, Cristina González, Marina Izquierdo, Alex Martin, Marian Puscasu i Pere Turró. El premi de grup el van obtenir Marian Puscasu, Alex Martin, Júlia Gómez i Marina Izquierdo. I els premis individuals, que permeten entrar a la selecció catalana, van ser per a en Marian Puscasu i l’Alina Font.