La construcció de la principal atracció de Ferrari Land, el nou parc temàtic del resort de PortAventura, ha assolit aquest divendres al matí el seu moment crucial i més complicat amb la col·locació del punt més alt de la nova muntanya russa, a 112 metres d'altura. El complex d'oci dedicat a la companyia del Cavallino Rampante comptarà com a gran atracció amb l'accelerador més alt i més ràpid d'Europa. Amb 112 metres, és 36 metres més alta que Shambala i tindrà una acceleració de 180 quilòmetres per hora en només 5 segons. L'objectiu és transmetre als usuaris les sensacions de la competició automobilística de la Fórmula 1. Un equip d'experts han dut a terme la complicada acció de cargolar manualment la última peça, calibrar-la i ajustar-la a l'estructura amb l'ajuda de dues grues de més de 120 metres d'altura.

PortAventura World Parks & Resort està duent a terme les obres de la que serà la gran atracció de Ferrari Land. Aquest divendres s'han fet els treballs més difícils i delicats de la construcció d'aquesta nova muntanya russa. El director de desenvolupament de PortAventura, Luis Carlos Valencia, ha explicat que "com en el cas de Shambhala, es tracta d'una operació quirúrgica, absolutament condicionada per les condiciones òptimes del vent". L'accelerador de Ferrari Land serà la muntanya russa més alta d'Europa superant amb els seus 112 metres, els 76 metres d'altura del Shambhala, també situat a PortAventura.

Amb la nova atracció s'oferirà una experiència única per als mants de la velocitat. Els passatgers viuran les sensacions de la Fórmula 1 amb una acceleració de 180 quilòmetres per hora en només 5 segons, i immediatament seran propulsat en vertical fins arribar als 112 metres. Després caurà en picat amb una inclinació màxima de 90 graus. L'atracció estarà completament pintada amb els tons del "Rosso Corso", "el carismàtic i exlcusiu" roig de Ferrari.