24 de febrer de 2016
24.02.2016
Acció solidària

Banc Sabadell cedeix un magatzem al Banc dels Aliments de la demarcació

s al costat del que ja té l'entitat benèfica i que s'havia quedat petit per poder gestionar tot el menjar que reparteix

25.02.2016 | 09:30
Representants de les dues entitats van signar la cessió.

Banc Sabadell ha cedit al Banc dels Aliments de les Comarques de Girona un magatzem de 820 m2 just al costat del que ja té l'entitat benèfica a la ciutat i que s'havia quedat petit.

La cessió la van formalitzar ahir dimarts el president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez, i per part de Banc Sabadell el director de Gestió Responsabilitat Social de la Vivenda, Xavier Aspachs; el director de Zona, Ferran Vega, i el director de Sogeviso, Pau Pérez de Acha. Es tracta d'una cessió gratuïta per un període de 15 anys que soluciona el problema d'espai que registrava el Banc dels Aliments des de fa temps degut a l'augment de la quantitat de menjar que recull i reparteix.

Actualment gestiona tres milions de quilos anuals d'aliments a través de 105 entitats benèfiques de les comarques gironines que els reparteixen entre 38.000 persones necessitades.

El president del Banc dels Aliments, Frederic Gómez, ha agraït especialment la donació d'aquest magatzem al costat de l'actual perquè aquesta proximitat facilitarà molt el repartiment de la mercaderia. La falta d'espai havia obligat a buscar locals alternatius a altres zones de Girona amb motiu de campanyes concretes de recollida de menjar com la del Gran Recapte.

Gómez també ha volgut destacar la bona predisposició dels responsables de Banc Sabadell a l'hora d'arribar a un acord per a la cessió del local. El Banc dels Aliments s'ha compromès a posar en condicions el magatzem i ho farà gràcies a les donacions que rep d'entitats i particulars.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook